9 enkle søketrinn for å finne stipend med Google (2024)

Dette innlegget er fra en student, forelder eller profesjonell bidragsyter. Meningene som er uttrykt av forfatteren er deres egne og gjenspeiler ikke nødvendigvis posisjonene, synspunktene eller retningslinjene til Niche.

Det kan virke åpenbart at du må bruke Google for å søke etter stipend, men hvordan vet du at du bruker søkemotoren på riktig måte? Dette er hvordan:

Veiledning for å søke etter stipend på Google

Her er vår ni-trinns guide som forenkler søk etter stipend på Google. Å bryte det ned gjør det en mye enklere prosess.

Trinn 1: Skisser målene dine.

Hva er dine mål? Har du vanskelig for å komme i gang med stipend? Hva om du har et høyt mål, som å målrette $10 000? Hvorfor ikke? Du kan bare treffe den.

Skriv ned målet ditt, og se for deg en vei for hvordan du kommer dit. Hvis du er junior, kan du skrive ned: "Tjen minst ett stipend på $1000 per måned hvert år for totalt $12.000 juniorår, og øk det til $2000 stipend per måned seniorår for totalt $24.000. Ved slu*tten av det siste året, ha totalt $36 000 i stipendpenger."

Uansett hva tallet kan være, diskuter det med familien din slik at du vet om disse målene gir mening for deg og om de passer inn i beløpet familien din trenger for å tjene til stipend.

Trinn 2: Start et regneark for å spore fremgangen din.

Ikke glem å lage et regneark for å holde styr på søkeordene dine, stipendene du har søkt om, resultater og mer.

Du vil gjøre dette regnearket til et system for å holde styr på stipend. La oss si at du begynner å lete etter stipend fra førsteårsåret. Å lete etter stipend i løpet av fire år gir mange muligheter til å finne stipend – du vil ikke miste oversikten over hva du allerede har søkt på – eller enda verre, søk om det samme stipendet mer enn én gang!

Trinn 3: Bruk Google-søkefeltet.

Se for å se hva som dukker opp! Skriv inn "stipend for" i Googles søkefelt og se hva som kommer opp.

Du kan se disse resultatene:

  • Stipend til høyskole
  • Stipend for høyskolestudenter
  • Stipend for kvinner
  • Stipend for internasjonale studenter
  • Stipend for seniorer på videregående skole

Og så videre.

Å bruke Googles søkefelt er en fin måte å gi deg ideer på. Prøv forskjellige varianter, som "stipend for Latinas", som tilbyr:

  • Stipend for Latinas i STEM
  • Stipend for Latinas i jus
  • Stipend for Latina-kvinner
  • Stipend for sykepleierstudenter i Latina

For eksempel, kanskje du tenkte på Latina sykepleierstudenter, men aldri ville ha tenkt på «Latinas in STEM». Det kan gi deg en hel rekke stipendalternativer. Prøv forskjellige versjoner for å se hva du finner automatisk.

Hold styr på alle de forskjellige søkeordene du bruker i regnearket ditt, slik at du vet hva du bruker, og noter de levedyktige resultatene.

Trinn 4: Se på de fremhevede tekstutdragene – og mer.

Det er vanlig å ta en titt på hva de fremhevede tekstutdragene sier. Fremhevede utdrag er de beste resultatene i Google, vanligvis de best oppsummerte. De finnes vanligvis i et lettlest format med en boks rundt dem. Utvalgte utdrag er en av de første – og noen ganger eneste – tingene du ser på en side.

Men det kan være en stor feil å se på bare det utvalgte utdraget! Hva om det for eksempel er et flott 14. resultat på Google? Du ville helt gå glipp av det! Hva om du mangler god stipendinformasjon på side 16 i Google? Ikke bare hold deg til toppresultatene på den første siden. Enkelte gode ressurser er kanskje ikke så godt optimalisert for søkemotoroptimalisering (SEO).

Les så mye du kan til du har brukt opp hvert søkeords nytteverdi. Prøv deretter et nytt søkeord.

Fine flere stipender på campus

Trinn 5: Undersøk relevante stipender og se etter forfalskninger.

Du vil forske på de riktige stipendene og ikke kaste bort tid, ikke sant? Det er viktig å sørge for at du leter etter anerkjente stipend. Hvordan vet du hva som er anerkjent og hva som ikke er det - spesielt på internett? Vanskelig, ikke sant? Det kan være forvirrende fordi alle stipendsøknader er forskjellige og mange av dem inneholder forskjellige stipendkrav. (Hei!)

Her er hva du kan gjøre for å unngå svindel:

  • Undersøk prosessene for alle stipend.
  • Ring stipendkomiteen for å bekrefte legitimiteten.
  • Oppgi aldri personlig informasjon, for eksempel personnummeret ditt. Du bør heller ikke betale noen penger for å "melde seg på" en stipendkonkurranse. Hvis man ber om et gebyr, er det et rødt flagg.
  • Se etter vanlige trinn for å søke om stipend: Innlevering av FAFSA, skriv essays og send inn anbefalingsbrev. (For å bli vurdert for noen stipender, trenger du kanskje bare å fullføre FAFSA.)

Bekreft stipendets autentisitet ved å spørre skolerådgiveren din om mer informasjon om det. Skolerådgivere kan også umiddelbart fortelle om et stipend er lovlig - og kan ofte snuse rundt for deg hvis noe ser galt ut. Hvis skolerådgiveren din har MIA, be en betrodd voksen om å se på det for deg.

Trinn 6: Søk om de riktige stipendene.

Du vil ikke søke om akademiske stipend hvis du har et gjennomsnitt på 2,5. På samme måte vil du ikke gå på audition for klarinettstipend når du er den siste stoleklarinettisten i ungdomsskolebandet ditt. Sørg for at du søker om de riktige typene stipend. Her er noen som kan komme på søkelisten din:

  • Stipend til akademiske prestasjoner:Du kan finne mange stipend basert på karakterer eller andre akademiske meritter. Søk etter søkeord som «stipend for akademiske resultater» og «stipend for gode karakterer» – tenk på så mange varianter av disse søkeordene som mulig.
  • Første generasjons stipend:Du kan finne førstegenerasjons stipend hvis du er den første i familien som går på college. Se etter «førstegenerasjonsstipend» i Google eller «stipend for førstegenerasjonsstudenter». Du kan finne priser for førstegenerasjonsstudenter med høy presterende bakgrunn med lavinntektsbakgrunn.
  • Underrepresenterte gruppestipend:Er du afroamerikaner, amerikansk indianer, indianer fra Alaska, asiatisk og stillehavsøyamerikaner eller latinamerikansk amerikaner? Sett disse søkeordene inn i Googles søkeresultater, og sørg for å lese alle resultatene. Kombiner din etnisitet med akademiske prestasjoner eller andre talenter du har i Google.
  • Talentbaserte stipend:Hva er dine individuelle interesser og talenter? Er du en dyktig obo-spiller? Skriver du veldig bra? Søk etter stipend ved å bruke "skrivestipend" eller "skjønnlitteraturstipend" som en start, og bygg søkeordene dine ved å bruke dine spesifikke interesser.
  • Andre typer stipend:Se etter "venstrehendte stipend" eller "stipend for blinde studenter" - hvis du faktisk har disse egenskapene. Prøv forskjellige måter å beskrive dine unike egenskaper.

Trinn 7: Hvis du ikke helt oppfyller kravene, spør komiteene om du kan søke likevel.

En av de mest frustrerende delene av å lete etter stipend er å ikke oppfylle alle kravene. Du kan være en kvalifisering av. La oss for eksempel si at et stipend leter etter studenter som skriver poesi, men at du tilfeldigvis er en novelleforfatter. Send e-post til stipendkomiteen for å finne ut om du kan søke likevel. Du vet aldri! Stipendkomiteen kan mangle poesiforfattere i år, men kan bli imponert over novelleskriveferdighetene dine!

Trinn 8: Bruk Ahrefs eller SEMrush hvis du er veldig nysgjerrig.

Bruk av Ahrefs eller SEMrush krever abonnement. Derimot,AhrefsogSEMrushkan hjelpe deg med å finne ut mer om hva som er på internett fordi de hjelper nettinnholdsskapere å sette sammen søkeord for å rangere på Google.

Her er et eksempel på hvordan det kan hjelpe deg. Ahrefs gir "søkeordforslag" på nettstedet sitt. Ja, det er basert på hvor "høyt" et søkeord rangerer, men det kan også gi deg mange ideer om hvordan du kan ordtyper stipender annerledes og kan gi deg ideer om hvordan du kan maksimere søkeresultatene dine.

Trinn 9: Start så snart som mulig.

Hvor gammel må man være for å søke etter stipend?Uansett aldre, egentlig! Går du i niende klasse og college virker en million miles unna? Du er ikke langt unna, og det er ingen grunn til at du ikke kan begynne å søke nå.

Skriv inn "stipend for førsteårsstudenter på videregående" og du vil få resultater! Du vil være glad for at du begynte å lete nå. I tillegg vil du bare bli mer ekspert på å navigere etter søkeord i løpet av de neste fire årene.

10 stipendtips for internasjonale studenter

Få stipend ved hjelp av Google – og ett tips til

Du kan endre banen for stipendsøkeopplevelsen din ved å bruke Google. Det er et spørsmål om å være kreativ med søkeordene dine, skissere målene dine, holde et regneark med søkeord du har brukt og søke om de riktige stipendene.

Gjør å få stipend til en systematisert, strømlinjeformet tilnærming, og du kan finne flere stipend enn du noen gang trodde var mulig. Be en voksen om å slå seg sammen med deg slik at dere begge gjør det til en vane.

Også - du kan bli fristet til å søke om stipend basert på hovedfa*g. Det kan imidlertid være en stor (hehe) feil fordi det er veldig mulig du vil endre hovedfa*get ditt.

Hva skjer da?

Ja - du kan miste stipendet ditt. Omén av 10 studenter bytter hovedfa*gMer enn en gang. Omtrent 10 prosent av førsteamanuensisstudentene og ni prosent av bachelorgradsinnehaverne bytter hovedfa*g.

Vil du fortsatt ha mer? Sjekk inn med nisjeambassadør Dylan Chidick

mens han snakker om stipendene sine og hvordan han finansierte utdannelsen.

9 Easy Search Steps for Discovering Scholarships With Google (1)

Forfatter:Melissa Brock

Melissa Brock er grunnleggeren avCollege Penge Tipsog Money-redaktør i Benzinga. Hun elsker å hjelpe familier med å navigere i økonomien og søkeprosessen. Sjekk ut henneviktig tidslinje og sjekklistefor college-søket!

Se alle innlegg av Melissa Brock

Følg oss:

Flere artikler etter nisje
  • 6 tips for å hjelpe deg med å betale for college denne høsten. Heldigvis er det flere måter å betale for college på som vil lette den økonomiske byrden av studiene dine. La oss uten videre se på noen måter å betale for college på.
  • 10 måter å gjøre betaling for høyskole rimeligere Dette innlegget er fra en student, forelder eller profesjonell bidragsyter. …
  • Hvordan forbedre stipendsøknadene og vinne Med så mange søkere som kjemper om den samme muligheten, kan det være utfordrende å skille seg ut. Som en som klarte å dekke nesten hele sin grunnutdanning fra å søke på over 100 stipend, her er noen av de beste tipsene for å forbedre stipendsøknadene dine.
9 enkle søketrinn for å finne stipend med Google (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6294

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.